Groenonderhoud steeds slimmer aansturen met tablets en smartphones

Moderne organisaties die hun groenonderhoud steeds slimmer willen aanpakken, zijn enthousiast! Sinds 1 februari heeft Jewel de applicatie Jewel BOR op de markt gebracht. Jewel BOR is een modern hulpmiddel dat is ontwikkeld op basis van praktijkwensen van een aantal innovatieve Nederlandse groenvoorzieners.

Opnemen met tablet of mobiel

Met Jewel BOR kan zeer eenvoudig buiten het werk worden opgenomen met behulp van een tablet of smartphone. Deze werkzaamheden worden op kantoor verdeeld over verschillende ploegen of machinisten, waarna zij vervolgens buiten met behulp van navigatie op een tablet de taken afhandelen.

Onkruid, watergeven, prullenbakken, groen ophalen

Een breed scala aan werkzaamheden in de buitenruimte kan hiermee worden aangestuurd. Voor de onkruidbestrijding op verhardingen is het een zeer geschikt hulpmiddel, omdat daarbij vaak een combinatie van machines en handploegen moeten worden aangestuurd. Maar daarnaast kan ook de uitvoering van vele andere beheerstaken ondersteund worden, zoals het watergeven van bomen, het ledigen van prullenbakken, het ophalen van groen met de knijperauto etc.

Wilt u ook minder afhankelijk worden van de gebiedskennis van uw vaste medewerkers? En tegelijkertijd meer zekerheid hebben dat de taken goed zijn afgehandeld? Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan bij ons aan: Jeroen van Ammers, consultant BOR, jvammers@jewel.eu, 06 10 60 14 44