•  

Video’s

» Video’s

Jewel software

Jewel ontwikkelt webapplicaties en apps voor beheer van de openbare ruimte. Onze software helpt u bij probleemloos kaartbeheer, routebeheer en navigatie.

Jewel Gladheid

De applicatie Jewel Gladheid helpt u om de meest optimale routes door te rekenen. Resultaat is routes die alle te strooien wegen behandelen en afgestemd zijn op de strooicapaciteit van het voertuig. Dit alles gepresenteerd in overzichtelijke kaarten, routebeschrijvingen en navigatiebestanden.

Jewel Maaien

De applicatie Jewel BOR – Maaien wordt gebruikt bij het maaien van gazons in de openbare ruimte. In deze webapplicatie kunnen de te maaien gazonvlakken worden vastgelegd, met daaraan gekoppeld de meest efficiënte route. Deze gazonvlakken met bijbehorende routes kunnen vervolgens op een digitale kaart getoond worden.

Jewel Onkruid

Jewel BOR – Onkruid richt zich op het optimaliseren en plannen van mechanische onkruidverwijderingsactiviteiten, dus met borstels, infrarood of stoom.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse vaststaande gegevens zoals het gewenste kwaliteitsniveau, het percentage “onkruidgevoelig straatoppervlak” en het type machine.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 0317 415 899.