search icon

    Blog

    Handig & Veilig: routenavigatie speciaal gemaakt voor strooiacties

    Hoe verliepen jouw laatste strooiacties? Hoe verliep de voorbereiding? Wat kun je verbeteren voor de volgende periode? Jaarlijks worden strooiroutes aangepast. Een tijdrovende klus. Als je dat eenmaal gedaan hebt, hoe zorg je er dan voor dat de chauffeurs van de strooiwagens op de hoogte zijn van deze nieuwe routes? De oplossing: de RouteNavigatie voor gladheidbestrijding. Waarom? Hieronder leggen we uit hoe jij grip op gladheidbestrijding krijgt. 

     

    Veilige strooiacties 

    Veiligheid voor het wegverkeer, maar zeker ook voor de chauffeurs op de strooiwagens zelf, is enorm belangrijk in de gladheidbestrijding. Het is zaak om te zorgen dat de chauffeur zijn weg foutloos en veilig kan rijden. Gemak is daarom een belangrijke pijler in routenavigatie voor strooiacties, zodat het werk met succes en zonder problemen kan worden uitgevoerd. 

     

    Op de hoogte van de juiste route

    Het is belangrijk dat chauffeurs goed op de hoogte zijn van (aanpassingen in) hun strooiroutes. Waar moet er gestrooid worden en met welke bijzonderheden moet rekening gehouden worden? Met de juiste instructies vanuit de routenavigatie weet de chauffeur precies wat er van hem gevraagd wordt. Ook ziet de chauffeur op zijn tablet direct waar hij heen moet én waar hij al geweest is. De kans dat er straten uit de route worden gemist is hierdoor klein. De veiligheid op straat is hiermee verzekerd. 

     

    Benieuwd hoe chauffeurs Jewel RouteNavigatie ervaren?
    ➡️ Lees over de ervaringen van Gemeente Zoetermeer.  

     

    Strooi instructies Gladheidbestrijding

     

    Snel en flexibel

    Strooiroutes zijn direct beschikbaar op je tablet via een internetverbinding (✅ Jewel Gladheid is strooierleverancier onafhankelijk). Aanpassingen in routes worden daarmee gemakkelijk doorgevoerd, waarbij USB-sticks niet nodig zijn. Instructies kunnen worden toegevoegd op door jou gekozen plaatsen in de route. Zo maak je het voor iedere chauffeur nog prettiger om strooiroutes correct te rijden. 

     

    Benieuwd hoe het werkt?

    Je hebt nu een beeld van hoe de RouteNavigatie app ook jou en je chauffeurs in de volgende strooiacties kan gaan helpen. In onderstaande productsheet zetten we alle mogelijkheden van Jewel Gladheid op een rijtje, waaronder routeoptimalisatie voor gladheidbestrijding.

    Download productsheet Gladheid

    Download de productsheet

    Deel dit blog | |

    Over dit blog

    Via onze blogs houden we je op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. 

    Nieuwe blogs in je mailbox ontvangen?

    Nieuwste artikelen