•  

Jewel BOR: modules Taken, Vegen en Maaien

Jewel BOR

Voor optimalisatie van uw veegdiensten, maaiwerk en onkruidbestrijding. Het resultaat: budgettaire en logistieke grip.

» Jewel BOR: modules Taken, Vegen en Maaien

Jewel BOR

U wilt uw Beheer Openbare Ruimte (BOR) graag optimaal budgetteren, plannen en uitvoeren. In een schone omgeving voelen bewoners en bezoekers zich immers prettiger en veiliger. U wilt dus uw werkzaamheden rond straatreiniging, onkruidbestrijding en maaiwerkzaamheden goed op orde hebben. Om u daarin te ondersteunen, heeft Jewel de applicatie Jewel BOR ontwikkeld. U kunt gebruik maken van drie modules: Jewel Taken, Jewel Vegen en Jewel Maaien.

De 4 stappen van Jewel BOR

Onze Jewel-modules helpen u tijdens alle stappen van het BOR-proces, van de taakopname tot de verantwoording richting uw opdrachtgever.

  1. Opname – Uw taakopname vormt de digitale basis. U kunt dit zelf doen of uitbesteden aan een specialist.
  2. Planning – Op basis van beeldkwaliteit en de inzetbaarheid van mensen en voertuigen legt u het werk vast. Jewel kan de routes voor u optimaliseren. Het resultaat: digitale werkopdrachten op basis van planningen, en duidelijkheid over de benodigde budgetten.
  3. Uitvoering – Aan de hand van een digitale routekaart en gesproken routebegeleiding rijdt elke machinist feilloos elke route.
  4. Verantwoording – Omdat de machinist zijn werkzaamheden direct digitaal vastlegt, kunt u elk moment inzien wat er gedaan is, en dit naar uw opdrachtgever verantwoorden.

 

Jewel BOR - TakenModule Taken

De module Jewel Taken vereenvoudigt uw planning van de mechanische onkruidbestrijding en andere taken, en houdt rekening met uw gewenste kwaliteitsniveau, de bestekafspraken en de verantwoording hierover.
Meer info over Jewel Taken >>

 

Jewel BOR - VegenModule Vegen

De module Jewel Vegen staat voor optimale routes voor uw straat- en prullenbakkenreiniging, binnen randvoorwaarden als capaciteit en budget. Incidentele werkzaamheden kunt u eenvoudig inpassen. U kunt verantwoorden op wegvakniveau, door goede productiviteitscijfers en historische gegevens.
Meer info en een demo van Jewel Vegen >>

 

Jewel BOR - MaaienModule Maaien

De module Jewel Maaien bepaalt een optimale ronde voor de machinist op basis van uw input: de te maaien gazonvlakken. De machinist gaat via de Navigatie-app op zijn tablet langs alle gazons, waardoor hij geen maaivakken meer overslaat en alles direct geregistreerd wordt.
Meer info en een demo van Jewel Maaien >>

Jewel is de ICT-specialist voor uitvoerende BOR-taken.

Laatste nieuws