Huis-aan-huis inzameling van de toekomst

Huis-aan-huis inzameling van de toekomst

Het afval van Nederland inzamelen: dat is een hele klus. Met behulp van een team afvalinzamelaars zorg jij dat we allemaal ons afval kwijt kunnen en dat we precies weten wanneer we de container aan de weg moeten zetten. Jij weet hoe de planning het efficiënst ingedeeld kan worden, maar er zijn nog genoeg dingen die je aan kunt pakken.

Door steeds veranderende wet- en regelgeving op het gebied van afvalinzameling, nieuwe wijken die gebouwd worden en chauffeurs die ziek worden, heb jij uitdagingen genoeg. Vooral in de vakantieperiode is het steeds weer puzzelen om de planning toch op rolletjes te laten verlopen. Je weet dat het gemakkelijker moet kunnen. En dat weten wij ook. Daarom schreven we dit e-book. Hierin lees je meer over de inzamelwereld van de toekomst. Je leest over de grootste uitdagingen van nu en de komende jaren en welke ingrediënten jij nodig hebt om jouw werk beter en gemakkelijker te maken.

Zo lees je bijvoorbeeld:

  • Hoe de vergrijzing invloed heeft op afvalinzameling
  • Het belang van duurzaamheid
  • Over het belang van een transparante organisatie (inclusief rapportages!)
  • Hoe jouw planning gebruik gaat maken van flexibele inzet van chauffeurs

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang het e-book direct per e-mail. Daarnaast ontvang je later een handige digitaliseringsgids waarmee je jouw organisatie klaar kunt stomen voor de huis-aan-huis inzameling van de toekomst.