•  

Jewel Inzameling

Jewel Inzameling

Optimale routes voor al uw afvalinzameling

» Jewel Inzameling

Jewel Inzameling

De inzameling van afval is de laatste jaren aanzienlijk veranderd, en deze verandering zal zich verder doorzetten. De overheid wil namelijk dat het afval steeds beter wordt gescheiden, onder het motto ‘van afval naar grondstof’ (‘vang’). Diftar (gedifferentieerd tarief), inzameling extra fracties (PMD) en omgekeerd inzamelen zijn maar enkele voorbeelden. Het is vrijwel onmogelijk om dergelijke wijzigingen door te voeren zonder een goed softwarepakket. Jewel Inzameling helpt u hierbij. Met de webapplicatie maakt u snel en eenvoudig efficiënte inzamelroutes voor de verschillende afvalstromen. Deze routes zijn in diverse vormen beschikbaar: op kaart, als lijst en via spraakgestuurde routebegeleiding.

Jewel Inzameling is inzetbaar voor

  1. Huis-aan-huis – u plant eenvoudig alle afvalstromen, of het nou om minicontainers, zakken of losse aanbiedingen gaat
  2. Verzamelcontainer – door elektronische volmelding plant u verzamelcontainers automatisch in
  3. Bedrijfsafval – u zamelt bedrijfsafval optimaal in binnen de contractafspraken
  4. Containertransport – u plant containertransport én -lediging

 

Module Huis-aan-Huis

Jewel Huis-aan-Huis is dé tool om snel de optimale inzamelgebieden voor huishoudelijk afval te bepalen. Met Jewel Huis-aan-Huis maakt u inzamelgebieden en inzamelroutes die voldoen aan de materiële en personele randvoorwaarden van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan  aanbiedpercentage, gemiddeld gewicht,  laadvermogen en rij- en werksnelheid. Ook met clustering van containers en de P90-normering wordt automatisch rekening gehouden. Bovendien genereert u met Jewel probleemloos afvalkalenders per adres.
Meer over Jewel Huis-aan-Huis>>

 

Module Orders

Voor verzamelcontainers, bedrijfsafval en containertransport bieden wij u Jewel Orders. Meer opdrachten met minder kilometers in minder tijd, dat is wat u wilt. Orders plannen voor de containerdienst is lastig door de vele variabelen (zoals type containers, soort afval, venstertijden,  inzamelfrequenties en stortlocaties). Bovendien komen er gedurende de dag nieuwe orders binnen, waardoor routes aangepast moeten worden. Jewel Orders stelt op basis van de variabelen snel en gemakkelijk de optimale routes voor.
Meer over Jewel Orders>>

 

 

De voordelen op een rij:

  • Jewel is webgebaseerd en als service af te nemen
  • Jewel is web- en apptechnologie en verbindt de buitendienst met de binnendienst
  • Besparingen tussen 5% en 30% op tijd en kilometers mogelijk
  • Routeoptimalisatie-technologie volledig in Wageningen ontwikkeld
  • Jewel bestaat uit een vast team dat reeds 15 jaar in de BOR-markt opereert

 

Waalwijk, Rd4 en OMRIN optimaliseerden al hun routes met Jewel Inzameling. Lees meer over hoe zij deze software  ervaren.

Jewel is de ICT-specialist voor uitvoerende BOR-taken.

Laatste nieuws