•  

Jewel Orders

Jewel Orders

Locatiegebonden inzameling en transport met routebegeleiding

» Jewel Orders

Jewel Orders

De webbased applicatie Jewel Orders is dé oplossing voor het dagelijkse rekenwerk van uw dynamische planningsvraagstuk. De kracht van het programma is dat het naast afstand en tijdsduur ook rekening houdt met het afvalaanbod, containertype, venstertijden en de uit te voeren handeling (plaatsen, ophalen of omwisselen). Met behulp van de applicatie plant u al uw orders, losse opdrachten, volle verzamelcontainers, portaal- en afzetcontainers.

Het resultaat van de optimalisatie wordt gepresenteerd in een overzichtelijke orderlijst, kaart, navigatie- en exportbestanden. Met het dynamisch planscherm voert u eenvoudig incidentele orders of wijzigingen in. Uw voordeel: efficiënte processen en optimale klantbediening.

Jewel Orders biedt u:

  1. Optimale routes – u berekent in korte tijd de geoptimaliseerde routes
  2. Orderverwerking – u leest vanuit uw eigen systeem of via een enkelvoudige import uw orders en containers in
  3. Omgekeerd inzamelen – u koppelt eenvoudig via de kaart adressen aan verzamelcontainers en exporteert deze
  4. Routebegeleiding – u heeft meer controle op de kwaliteit via spraakgestuurde routebegeleiding

Dynamische inzameling verzamelcontainers

Verzamelcontainers kunnen boven- en ondergrondse containers, prullenbakken en andere vaste brengvoorzieningen zijn. Dynamisch inzamelen – het ledigen van verzamelcontainers op basis van de hoeveelheid gestort afval – kan bedrijfseconomische besparingen realiseren van zo’n 25%. Tegenwoordig helpt elektronica op de verzamelcontainer en gewichtsmetingen om te voorspellen wanneer verzamelcontainers vol zullen zijn. Voor elektronica en containermanagement heeft Jewel een strategische samenwerking met Mic-O-Data uit Hengelo.

Meldingen

Jewel Orders helpt u om afvaldumpingen of zwerfvuilmeldingen samen te vatten tot een logische en efficiënte route. Deze route is via de Taak Navigatie APP direct beschikbaar voor de buitendienst.

Bedrijfsafval

U heeft met bedrijven een service-afspraak gemaakt wanneer u wat komt inzamelen, waar zij u contractueel aan kunnen houden. Jewel Orders helpt u inzamelroutes te verbeteren binnen de afspraken met uw klanten. Ook kunt u Jewel Orders optimale routes laten berekenen met een bijbehorend nieuw serviceaanbod per klant.

Containertransport: Jewel Afzet

Containers worden niet ter plekke wordt geledigd. Daarmee vraagt lediging van containers extra logistieke handelingen. Jewel Orders bevat speciaal voor containertransport en -lediging een uitbreiding: Jewel Afzet. Deze uitbreiding op Jewel Orders bestaat uit extra invoermogelijkheden, parameters, voertuigposities, aanhangers en specifieke rekenfuncties in het algoritme.

Spraakgestuurde routebegeleiding

Chauffeurs ondersteunen met navigatie is een belangrijke aanvulling op het nieuwe digitale werken. Binnen Jewel Orders hebben wij speciale routebegeleidingsoftware ontwikkeld. Routes zijn eenvoudig klaar te maken voor navigatie. Naast rij-instructies heeft u de mogelijkheid om ook extra werkinstructies toe te voegen. Omdat de Route Navigatie APP van Jewel over tekst-naar-spraak-technologie beschikt, wordt de chauffeur met spraakinstructies begeleid. Inmiddels zijn al 300 voertuigen in Nederland voorzien van deze nieuwe vorm van werkbegeleiding.

 

 

De voordelen op een rij:

  • Jewel is webgebaseerd en als service af te nemen
  • Jewel is web en app technologie en verbindt de buitendienst met de binnendienst
  • Besparingen tussen 5% en 30% op tijd en kilometers zijn mogelijk
  • Routeoptimalisatietechnologie is volledig in Wageningen ontwikkeld
  • Jewel bestaat uit een vast team dat reeds 15 jaar in de BOR-markt opereert

Lees verder over hoe klanten deze software hebben ervaren.

Jewel is de ICT-specialist voor uitvoerende BOR-taken.

Laatste nieuws