•  

Jewel Taken

Jewel Taken

Taakopname, planning en navigatie in één oplossing

» Jewel Taken

Jewel Taken

Jewel Taken helpt u bij het optimaliseren en plannen van zeer uiteenlopende werkgangen in de buitenruimte. Bijvoorbeeld voor mechanische onkruidbestrijding, dus met borstels, infrarood of stoom. Maar deze module is ook zeer geschikt voor andere taken, zoals afvalbakken legen of bomen water geven.

Jewel Taken bevat de volgende functionaliteiten:

Taakopname

Periodiek wordt per straat de hoeveelheid onkruid (of andere taak) geschouwd. De resultaten van deze inspecties kunnen direct ingelezen worden in de applicatie en zijn dus direct inzichtelijk.

Routeoptimalisatie

Jewel Taken berekent met één druk op de knop per voertuig en per dag de meest optimale rijroute, rekening houdend met de startlocatie, obstakels, eenrichtingsverkeer en eindlocatie. Met als resultaat meer efficiency, minder kilometers en minder CO2-uitstoot. De chauffeur krijgt de route geschreven mee of digitaal in zijn navigatiesysteem. Medewerkers buiten voeren dankzij deze automatisering met meer rust en focus hun taken uit.

Weekplanning

Elke werkweek of zelfs dagelijks kunt u een nieuwe planning opstellen. Aan de hand van weersinvloeden, de onkruiddruk, het aantal burgermeldingen, de inspectiewaarden en het gewenste kwaliteitsniveau bepaalt Jewel Taken waar welke werkgangen nodig zijn. Op basis van de specifieke capaciteitsgegevens koppelt u aan de weekplanning de juiste voertuigen. U heeft altijd direct inzicht welk voertuig het meest efficiënt is (geweest) voor de gewenste planning.

Verantwoording

De gemaakte planning is eenvoudig handmatig of automatisch te verwerken waarna u er eenvoudig en snel rapportages mee genereert. Per wegvak of wijk krijgt u zo inzicht in de dagen waarop de taken zijn opgevolgd, de bestede uren en de gemaakte kosten.

 

 

De voordelen op een rij:

  • Jewel is webgebaseerd en als dienst af te nemen
  • Deze web- en apptechnologie  verbindt de buitendienst met de binnendienst
  • Besparingen tussen 5% en 30% op tijd en kilometers zijn mogelijk
  • Routeoptimalisatie-technologie is volledig in Wageningen ontwikkeld
  • Jewel bestaat uit een vast team dat reeds 15 jaar in de BOR-markt opereert

 

Van de Haar Groep, Onderhoud Enschede BV en Wolterinck zijn tevreden over Jewel BOR. Lees hoe zij deze software ervaren.

Zie ook het artikel over Jewel Taken in vakblad Stad+Groen, nummer 2016-7.

Jewel is de ICT-specialist voor uitvoerende BOR-taken.

Laatste nieuws