•  

Jewel Vegen

Jewel Vegen

Optimale routes voor uw straat- en prullenbakkenreiniging

» Jewel Vegen

Jewel Vegen

De module Jewel Vegen ondersteunt het volledige proces van straatreiniging. Het bestaat uit 3 onderdelen: veegplanning, uitvoering en registratie/rapportage.

Veegplanning

Met Jewel Vegen maakt u een veegplanning per werkgebied, op basis van wijkindeling, werkmethode en beschikbaarheid van voertuigen en personeel. U kunt deze planningen één jaar vooruit maken, maar ook snel aanpassen op dagbasis. Ook maakt u eenvoudig speciale werkopdrachten voor de blad- en bloesemcampagne. U maakt de veegplanning met de webapplicatie die vanuit elke locatie (met internettoegang) toegankelijk is.

De uitvoering

U stuurt de veegplanning door naar een tablet in de veegmachine. Met de Jewel-app opent de chauffeur een kaart waarop staat welke straten hij moet vegen. Na het vegen, krijgt een straatsegment automatisch een andere kleur. Zo heeft hij altijd een duidelijk overzicht van wat hij wel en niet gedaan heeft.

In de Jewel-app zitten nog veel meer nuttige functies: de chauffeur kan naar elk willekeurig adres navigeren, of berichten doorgeven aan de planner.

Registratie & rapportage

Om gegevens te krijgen over de plaats en tijd van de werkzaamheden, adviseren wij om hoogwaardige modems in de veegmachines in te bouwen. Jewel Vegen leest deze gegevens in na afloop van het werk. Zo registreert de applicatie op straatniveau hoe lang er geveegd (borstels aan de grond) of gereden is. Dit kunt u gebruiken voor uw rapportage.

Wat zijn de voordelen van Jewel Vegen?

Met Jewel Vegen krijgt u meer grip op de operatie. Dit levert ‘quick wins’ op, maar vooral ook de mogelijkheid tot continue kwaliteitsverbetering:

  • U kunt zeer transparant verantwoording afleggen over de geleverde prestatie
  • De planner is zeer flexibel in het aanpassen van de veegplanningen. Chauffeurs zien deze mutaties direct op hun tablet.
  • Bij uitval van chauffeurs kan een vervanger direct het werk overnemen door overdracht van de tablet, ook zonder gebiedskennis.
  • Zo kunt u chauffeurs flexibeler inzetten, en besparen ze vele kilometers bij het zoeken naar de juiste weg.
  • Chauffeurs zien zelf tijdens het werk of ze alle straten geveegd hebben.
  • Preventieve werking: de minder gemotiveerde chauffeurs weten dat het werk gecontroleerd kan worden.

Lees verder over hoe klanten onze software ervaren.

Jewel keeps you on track.

Laatste nieuws