Jewel%20blog

Blog

Medewerkers bij een SW bedrijf, kunnen die met de Jewel applicaties uit de voeten?

authorIcon Geschreven door Jeroen van Ammers topicIcon Nieuws

Een interessante vraag tijdens onze webinar afgelopen week:

Medewerkers bij een SW bedrijf, kunnen die met de Jewel applicaties uit de voeten?

 

Logo Diamant 3 transp

Bart de Bie, Senior uitvoerder Groen Xtra bij Diamant Groep licht toe:

Het is heel gebruiksvriendelijk, de jongens kunnen er prima mee overweg.

We zijn op zoek gegaan naar een digitaal platform, om in eerste instantie meer grip te krijgen op het ledigen van afvalbakken door deze te monitoren. Daarnaast is een schouwapplicatie wenselijk om werk op te nemen en werk uit te zetten bij onze medewerkers. Ik heb wijken gemaakt en iedere voorman heeft een eigen wijk. Daarin gaan we de werkzaamheden af, en houden we grip op het beheer!

Bijvoorbeeld bij de vullingsgraad van afvalbakken. We krijgen een shapefile met de afvalbakken van een van onze opdrachtgevers aangeleverd, deze zijn lang niet altijd volledig gevuld. De ontbrekende afvalbakken zijn door onze SW medewerkers buiten toegevoegd. Het werken met Jewel op de tablet is geen probleem voor onze medewerkers. Zij kennen vaak het gebied als geen ander en ze kunnen de afvalbakken prima zelf invoeren. Uiteindelijk zijn we zo tot een bestand gekomen wat bijna 100% sluitend is voor de afvalbakken.

We zijn dat verder uit gaan breiden naar het onderhoud van banken en vuurwerkschade. We hebben op 28 december een opname gedaan van de staat van de afvalbakken en op 7 januari opnieuw. Zo krijg je heel snel een beeld van de schade. Hiermee hebben we de defecte afvalbakken heel efficiënt in een route kunnen vervangen.

 

Lees meer over Beheer Openbare Ruimte

Deel dit blog | |

Over dit blog

Via onze blogs houden we je op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. 

Nieuwe blogs in je mailbox ontvangen?

Nieuwste artikelen