search icon

    Nieuws

    Van de Haar Groep: efficiënte aansturings- en kwaliteitsschouw

    Geschreven door Jeroen van Ammers BOR, Nieuws

    Ron Roelofsen is beeldinspecteur bij Van de Haar Groep, waar hij de aansturingsschouw en kwaliteitsschouw verzorgd voor het groenonderhoud in de openbare ruimte. Hij zorgt dat de juiste mensen op de juiste plek zijn en hun werk met de juiste machines kunnen uitvoeren. Als beeldinspecteur controleert Ron of het werk goed gedaan is en of het beeld voldoet aan de CROW meetlatten waaraan de gemeente moet voldoen. Ron maakt voor zijn werk gebruik van de auto of de fiets, én Jewel Taken. We vroegen hem naar zijn ervaringen.

    “Goed, snel, efficiënt, betrouwbaar en nauwkeurig. Het kan nooit perfect, maar op dit moment ben ik heel tevreden! Vooral de Vragenpad-functie is echt een toevoeging!”

    Nauwkeurige aansturingsschouw

    Zelf gebruikt Ron Jewel Taakopname voor de aansturingsschouw. In de tablet maakt hij taken aan waar werkzaamheden zoals bijvoorbeeld vegen, maaien en onkruidbestrijding moeten worden uitgevoerd door zijn collega’s. “Het is makkelijk om snel in en uit te zoomen op de kaart en hierbij nauwkeurig taken aan te maken. In de loop van de jaren is er ook steeds meer verbetering gekomen, zoals de toevoeging van kaartlagen. Door die kaartlagen heb je een duidelijker beeld, waardoor je je taken beter kunt plaatsen. In de tablet plaats je de taken op de kaart, waar je vervolgens op je laptop in de webapplicatie een routeplanning van maakt. Die planning komt dan weer terecht bij de mensen die het werk moeten uitvoeren. Zij werken dan met de Taaknavigatie app.”

    Van de Haar - Vegen

    Inventarisatie van ontbrekende objecten

    Vanuit een bronsysteem, dat wordt aangeleverd door de gemeente, worden objecten geïmporteerd, zoals afvalbakken. Met Jewel Taakopname maakt Ron dan een ronde langs alle geïmporteerde afvalbakken om in kaart te brengen of alle locaties compleet zijn en deze anders handmatig toe te voegen.

    Snelle, efficiënte en nauwkeurige kwaliteitsschouw

    Met de komst van het Vragenpad in Jewel Taken is het werk voor Ron nog efficiënter en gemakkelijker geworden. Op zijn tablet ziet hij duidelijk waar meetvakken zijn bepaald welke beoordeeld moeten worden, waar hij vervolgens middels een reeks vragen zijn kwaliteitsschouw kan uitvoeren. Op de tablet ziet hij daarnaast waar hij zich precies binnen het meetvak bevindt, om daar de schouw uit te voeren.

    Van de Haar - Taken op de fiets -1

    Eenvoudige rapportage, ook tijdens corona

    Ook het rapporteren naar de mensen op kantoor gaat eenvoudig, waardoor snel geschakeld kan worden. Door de digitale hulpmiddelen kan het werk tijdens corona gewoon doorgaan. “Zeker in deze periode met Corona is het handig dat ik mijn werk met de tablet online kan verzenden. Hierdoor hoef ik niet meer fysiek naar kantoor, om daar het werk in te laten lezen.”

    Samenwerking met Jewel

    Bij Jewel vinden we het belangrijk te luisteren naar onze klanten, zodat we onze software zo goed mogelijk kunnen blijven verbeteren. Ron: “Zonder uitzondering luistert Jewel altijd; of het nou een medewerker van Support of de Productmanager is. Bij vragen word ik snel geholpen, waardoor ik mijn werk ook steeds beter kan doen. Daarnaast heb ik een aantal keren verbeterpunten aangedragen voor de app, die ook serieus worden opgepakt. Je ziet constante verbeteringen.”

    Benieuwd naar Jewel Taken?

    In onze productsheet leggen we je uit voor welke processen je Jewel Taken in kunt zetten en hoe het werkt. Vul je gegevens in en ontvang onze productsheet direct in je mailbox.

    Download de productsheet

     

    Deel dit blog | |

    Over dit blog

    Via onze blogs houden we je op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. 

    Nieuwe blogs in je mailbox ontvangen?

    Nieuwste artikelen