Taken

Jewel Taken

Stuur werkzaamheden in het Beheer van de Openbare Ruimte aan vanuit Jewel Taken

Jewel TakenOnkruid bestrijden, prullenbakken legen en planten water geven: Openbare Ruimtes leveren een lange lijst aan taken op. Planners van die taken moeten de situatie inschatten, werkzaamheden inplannen en medewerkers instrueren. Een dagtaak! Om het werk van planners én uitvoerders makkelijker te maken, ontwikkelde Jewel de module Jewel Taken.

Lees meer over digitalisering van Beheer Openbare Ruimte

De complete tool voor openbare ruimtes

Dankzij de software achter Jewel Taken kan een breed scala aan werkzaamheden in de buitenruimte automatisch worden aangestuurd en ingepland. De planner in het veld neemt de werkzaamheden op en voert de taken in, samen met de machine en de urgentie waarmee die moet worden uitgevoerd. De planner op kantoor maakt hier vervolgens een takenlijst van, die automatisch verschijnt op de tablet van de machinist of ploeg. De resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden worden getoond in de webapplicatie.

printscreen Jewel Taken

Een fijnere werkdag met slimme software

  • Medewerkers krijgen een duidelijke werkopdracht mee. Hierdoor verkort je mondelinge instructies en verklein je de kans op fouten.
  • Medewerkers kunnen altijd op de kaart zien waar ze zijn en op welke plek zij hun taken moeten uitvoeren. Gebiedskennis wordt hierdoor minder belangrijk, waardoor je je medewerkers flexibeler kunt inzetten.
  • Voor de planner is direct zichtbaar welke werkzaamheden zijn afgehandeld. Zo weten zij precies wat er nog gedaan moet worden en zien zij taken niet over het hoofd.
  • Omdat je alle uitgevoerde werkzaamheden bijhoudt in dezelfde webapplicatie, kun je je inspanningen goed verantwoorden richting je opdrachtgevers.

 

Jewel Software - voor grip op de planning

Goed om te weten

Jewel Taken is een SAAS-oplossing (Software As A Service). De software staat in de Cloud, zodat je de planningen en taken vanaf elke locatie kunt opvragen. Thuis en op kantoor, via je tablet of laptop.

Goed-om-te-weten-BOR

Binnen 2 weken starten

Veel software heeft een lange implementatiefase. Weggegooide tijd, vinden we. Daarom hebben we Jewel Taken zo ontwikkeld dat je binnen twee weken up and running bent. Dat scheelt niet alleen in wachttijd, maar ook in kosten!

quick-start-Jewel-software-BOR-productpage

Hulp van een BOR-expert

We leveren niet alleen software, maar ook service. Onze BOR-Expert komt daarom langs op locatie om de opstart van Jewel Taken te begeleiden. Hij denkt mee over de inrichting van de werkgebieden en maakt je team wegwijs in de webapplicatie.

expert-bor-productopages

BOR

Productsheet: Jewel Taken

Benieuwd naar alle functies van de Jewel Taken app? Vul je gegevens in en ontvang de productsheet direct in je mailbox.

Download de productsheet