Vegen

Jewel Vegen

Digitaliseer veegwerkzaamheden van planning tot rapportage

Jewel VegenHet vegen van openbare ruimtes bestaat uit een breed takenpakket. Zo moet je veegroutes invoeren en inplannen, chauffeurs briefen en resultaten rapporteren. Met behulp van de applicatie Jewel Vegen kan dit volledige werkproces digitaal worden ingericht. Zo word je sneller én vollediger in de uitvoer van je veegwerkzaamheden.

Lees meer over digitalisering van Beheer Openbare Ruimte

Alle veegacties digitaal geregeld

Met Jewel Vegen kun je veegschema’s ver vooruitplannen, maar ook op de dag zelf nog aanpassen. De wijzigingen verschijnen direct op de tablets van de chauffeurs, wat de kans op fouten verkleint. Daarnaast maak je ook eenvoudig speciale werkopdrachten voor de blad- en bloesemcampagne. Chauffeurs zien op hun beurt precies waar zij moeten zijn en welke straten zij al gehad hebben. De data over de uitgevoerde werkzaamheden worden automatisch gelogd, zodat op straatniveau getoond kan worden hoe lang de borstels aan de grond geweest zijn en hoeveel er gereden is.

printscreen jewel Vegen

De voordelen op een rij


  • De planner wordt flexibeler in het aanpassen van de veegplanningen. Dat is handig voor feestdagen en evenementen, maar ook als machines uitvallen.
  • Chauffeurs kunnen altijd op de kaart zien waar ze zijn en op welke plek zij hun taken moeten uitvoeren. Gebiedskennis wordt hierdoor minder belangrijk, waardoor je je medewerkers flexibeler kunt inzetten.
  • Chauffeurs krijgen real-time te zien welke straten ze al geveegd hebben en kunnen hun werk hierdoor beter controleren.
  • De verantwoording over het uitgevoerde veegwerk wordt veel transparanter.

Goed om te weten

Jewel Vegen is een SAAS-oplossing (Software As A Service). De software staat in de Cloud, zodat je de planningen en taken vanaf iedere locatie kunt opvragen. Thuis en op kantoor, via je tablet of laptop.

Goed-om-te-weten-BOR

Binnen enkele weken starten

De implementatie van Jewel Vegen is eenvoudig. Indien nodig kunnen we binneneen paar weken volledig operationeel zijn! De snelheid hangt af van de snelheid waarmee de modems kunnen worden ingebouwd.

quick-start-Jewel-software-BOR-productpage

 

Hulp van een BOR-expert

We leveren niet alleen software, maar ook service. Onze BOR-expert geeft daarom op locatie instructie over het gebruik van de webapplicatie. Daarnaast denkt hij mee bij het aanmaken van de werkgebieden.

expert-bor
NBB_00987231_pillar_page_BOR_veegauto

Productsheet: Jewel Vegen


Benieuwd naar alle functies van de Jewel Taken app? Vul je gegevens in en ontvang de productsheet direct in je mailbox.

Download de productsheet