Digitalisering-van-Gladheid_1

Jewel Gladheid

Manage het onvoorspelbare weer

Jewel GladheidGladheid en winters weer zijn lang niet altijd te voorspellen. Tel daar de vele wijzigingen in het wegennetwerk bij op en je begrijpt de werklast van planners en werkvoorbereiders van strooiroutes. Moet er morgen gestrooid worden? Dan moeten de routes klaar liggen, wagens worden geregeld en chauffeurs opgeroepen. Achteraf volgen bovendien nog analyses en rapportage. Een flink takenpakket! Met Jewel Gladheid maken we het werk makkelijker.

Lees meer over digitalisering van gladheidbestrijding

De complete tool voor gladheidbestrijding

Jewel Gladheid is een complete tool voor planners en werkvoorbereiders om strooiroutes vast te leggen en te beheren. Deze worden op een geografische kaart getoond, samen met strooidata zoals begrote actietijd en strooi- en rijkilometers. Het mooie aan Jewel Gladheid is dat je de strooiroutes eenvoudig aan kunt passen op veranderingen in het wegennet of een wisseling van steunlocatie. Met behulp van algoritmen kunnen routes opnieuw berekend worden en worden ze aangepast aan de nieuwe situatie. Zo hou je je strooiroutes altijd up-to-date in één informatiebron. Jewel Gladheid is een webapplicatie, waardoor alle betrokken partijen altijd en overal bij de data kunnen.

 

Jewel Gladheid

Een fijnere werkdag met slimme software

  • De werkvoorbereiders en planners krijgen meer grip op de uitvoering van de strooiplannen.
  • Er is minder stress in de aanloop naar het winterseizoen, omdat de strooiroutes eenvoudig kunnen worden aangepast als dat nodig is.
  • De chauffeurs zijn snel geïnformeerd over wijzigingen in hun route.
  • Opdrachtgevers hebben direct inzicht in de uitwerking van de strooiroutes, ook als die gewijzigd zijn.
  • Je kunt informatie over de gestrooide wegen exporteren en voor burgers inzichtelijk maken op een website. 

printscreen Gladheid

Goed om te weten

Jewel Gladheid is een webapplicatie. De software staat in de Cloud, zodat je de planningen en taken vanaf elke locatie kunt opvragen. Thuis en op kantoor, via je telefoon, tablet of laptop.

Goed-om-te-weten-Gladheid

Starten als iedereen er klaar voor is

Software implementeer je niet zomaar: je hebt draagvlak nodig binnen de organisatie om de implementatie te laten slagen. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen weet hoe onze software werkt, voordat je ermee aan de slag gaat.

quick-start-Jewel-software-Gladheid-productpage

Hulp van de gladheidexpert

We leveren niet alleen software, maar ook service. Een van onze experts komt daarom langs op locatie om de opstart van Jewel Gladheid te begeleiden. De expert denkt mee over de inrichting van de webapplicatie en maakt je team wegwijs in de tool.

Expert-Gladheid-productpages

Gladheid strooiwagen

Productsheet: Jewel Gladheid 

 
Benieuwd naar alle functies van de Jewel Taken app? Vul je gegevens in en ontvang de productsheet direct in je mailbox.
 

Download de productsheet