Banner-Orders_2

Jewel Dynamisch Inzamelen

Maak inzameling makkelijk en dynamisch

afbeelding-inzameling-tablet+pcBij inzameling komt veel kijken. Als planner moet je de routering verzorgen, planningen maken, orders verwerken en wijzigingen doorvoeren. Achteraf moet je de resultaten kunnen analyseren en communiceren met opdrachtgevers. Al deze werkzaamheden worden een stuk makkelijker als je ze in dezelfde online tool kunt uitvoeren. Daarom ontwikkelden wij Jewel Dynamisch Inzamelen.   

Lees meer over digitalisering van inzameling

De complete tool voor inzameling

Jewel Dynamisch Inzamelen maakt het mogelijk om de planning en routering digitaal te regelen. Opdrachten worden ingevoerd en de routes automatisch opgeleverd. Deze routes kunnen worden uitgevoerd met onze Jewel Dynamisch Inzamelen app op een tablet. Als planner kun jij de voortgang in real-time volgen. Het programma houdt naast afstand en tijdsduur ook rekening met het afvalaanbod, containertype, venstertijden en de uit te voeren handeling (plaatsen, ophalen of omwisselen). Op basis van de verzamelde gegevens produceert de applicatie bovendien een overzichtelijke orderlijst, een kaart en navigatie- en exportbestanden.

printscreen Jewel Orders

De voordelen op een rij

  • Je hebt snel slimmere routes van alle te plannen orders.

  • Je bent vrij om te kiezen welke soort orders je wilt laten doorrekenen en hoe vaak.

  • Dankzij alerts houd je eenvoudig rekening met venstertijden, aslastbeperkingen en milieuzones.

  • Besparingen op uren, kilometers en resources worden altijd gehaald.

Goed om te weten

Jewel Dynamisch Inzamelen is web-based en makkelijk te koppelen aan andere systemen. De software wordt continu verbeterd en is eenvoudig te gebruiken. Zo kun je alle kanten op met de app, zonder te verdwalen in allerlei functies.  

Goed-om-te-weten-Inzameling

Snel starten

Wil je snel starten? Dat kan. We ontwikkelen onze software op zo’n manier dat de implementatiefase zo kort mogelijk is. Daarom kunnen de chauffeurs binnen enkele weken al op pad met Jewel Dynamisch Inzamelen!

quick-start-Jewel-software-Inzameling-productpage

Hulp van een expert

We leveren niet alleen software, maar ook service. Een expert uit het team Inzameling komt daarom langs op locatie om de opstart van Jewel Dynamisch Inzamelen in goede banen te leiden. De expert denkt mee over de inrichting van de webapplicatie en maakt je team wegwijs in het systeem.  

expert-inzameling-productpages