Huis-aan-Huis_1

Jewel Huis-aan-huis

Maak inzameling inzichtelijk voor alle betrokken partijen

 

Jewel huis-aan-huisHet ophalen van afval is complexer dan veel mensen denken.

Werkvoorbereiders en planners moeten gebieden en routes ontwikkelen, wagens en personeel regelen én de werkzaamheden monitoren en rapporteren.

Dat kan natuurlijk met papieren schema’s, maar wordt een stuk makkelijker met slimme software. Daarom is er Jewel Huis-aan-Huis.  

Lees meer over digitalisering van inzameling

De complete tool voor afvalinzameling

Jewel Huis-aan-Huis ondersteunt bij de vertaling van strategie naar de dagdagelijkse planning van inzameling. De software geeft inzicht door op het scherm visueel weer te geven waar moet worden ingezameld in combinatie met alle relevante details. Met behulp van wiskundige modellen wordt rekening gehouden met belangrijke factoren, zoals de capaciteit van voertuigen en het wegennetwerk. De informatie die dit oplevert is inzichtelijk voor alle betrokken partijen, waardoor iedereen weet wat er moet gebeuren en wanneer. Bovendien deel je de informatie makkelijk met burgers, zodat ook zij op de hoogte zijn van veranderingen.

printscreen Jewel Huis aan Huis

De voordelen op een rij

  • Alle inzameltaken zijn visueel en statistisch in kaart gebracht.

  • Optimalisatie op basis van gegevens uit de praktijk.

  • Uitwisseling van chauffeurs eenvoudiger dankzij routevastlegging.

  • Efficiëntere uitvoering (reductie inzet manuren, kilometers, CO2…).

  • Je krijgt meer inzicht in de benodigde mensen en middelen, en houdt rekening met arbeidsnormering (P90).

  • Afvalkalender bronbestand opmaak is eenvoudig en foutloos.

  • Minder klachten burgers omdat straten niet meer worden vergeten

Goed om te weten

De Jewel Huis-aan-Huis oplossing is een webapplicatie en daarom makkelijk te koppelen aan andere administratieve systemen. De software wordt continu verbeterd maar is eenvoudig te gebruiken. Zo kunnen jij en de chauffeurs alle kanten op met de app, zonder te verdwalen in allerlei functies.   

Goed-om-te-weten-Inzameling

Snel starten

Wil je snel starten met Jewel Huis-aan-Huis? Dat kan. We ontwikkelen onze software op zo’n manier dat de implementatiefase zo kort mogelijk is. Daarom kunnen de chauffeurs binnen enkele weken al op pad!

quick-start-Jewel-software-Inzameling-productpage

Hulp van een expert

We leveren niet alleen software, maar ook service. Een expert uit ons team komt daarom langs op locatie om de opstart van Jewel Huis-aan-Huis in goede banen te leiden. De expert denkt mee over de inrichting van webapplicatie en maakt je team wegwijs in het systeem.  

expert-inzameling-productpages

case GAD Jewel huis-aan-huis

Case: zo werkt de GAD met Jewel Huis-aan-huis


Benieuwd hoe het werken met Jewel Huis-aan-huis er in de praktijk uitziet? De GAD vertelt je er meer over. Vul je je gegevens in en ontvang de case in je mailbox. 

Download de case