Inzameling

Jewel Inzameling

Focus op de planning en uitvoering

Iedere dag gaat het team naar buiten om te zorgen dat al het afval wordt ingezameld. Dit proces wordt nauwkeurig voorbereid en de uitvoering hiervan moet altijd doorgaan. De samenwerking tussen de spelers binnen het team zorgt voor het resultaat: ook vandaag is al het werk voltooid!

Met Jewel Inzameling wordt de dagelijkse uitvoering voorbereid, worden betrokkenen voorzien van de nodige informatie om het werk goed uit te voeren en wordt samenwerken makkelijker. 

 

Jewel Final

 

Lees meer over digitalisering van inzameling

De complete tool voor inzameling

Waar bij de module Huis-aan-Huis de nadruk ligt op de werkvoorbereiding gaat Jewel Inzameling vooral over de dagelijkse uitvoering. De ingetekende inzamelgebieden en -routes vormen de basis voor de afvalkalender en de planning. De schema's worden vastgelegd voor een bepaalde periode, maar kleine aanpassingen zijn er altijd. Voertuigen zijn in onderhoud en feestdagen zorgen voor vervangende inzameldagen. Uiteindelijk moet iedereen toch een goed beeld hebben van wat er moet gebeuren.

Jewel Inzameling stelt de chauffeur centraal. De app toont alle informatie die nodig is voor de uitvoering van het werk. Aanpassingen zijn direct beschikbaar en de chauffeur kan gemakkelijk controleren of alle straten in zijn gebied zijn gedaan. Ook worden belangrijke locaties, zoals de afvalverwerker, getoond. 

Op kantoor is de voortgang goed te volgen via de web applicatie, waardoor meer inzicht wordt verschaft in de uitvoering van het werk. Meldingen en klachten van burgers kunnen hiermee worden voorkomen. Het team vangt vertraging of uitval eenvoudig op door samen te werken. Chauffeurs kunnen gezamenlijk de betreffende wijk afwerken, zodat iedereen tegelijk klaar is.

 

Tablets-Jewel-Inzameling

 

De voordelen op een rij

  • Uitvoering op basis van gebieden waardoor de chauffeur zelf de optimale route kan kiezen.

  • De chauffeur krijgt een compleet beeld van alle straten waar hij is geweest waardoor er geen bakken blijven staan. 

  • Chauffeurs kunnen elkaar helpen om ritten af te ronden. Handig bij vertraging door pech of andere oorzaken. 

  • De voortgang is goed te volgen op kantoor en de samenwerking tussen planners en chauffeurs wordt krachtiger.

Goed om te weten

De Jewel Inzameling oplossing is een webapplicatie en is daarom makkelijk te koppelen aan andere administratieve systemen. De software wordt continu verbeterd en is eenvoudig te gebruiken.  

Goed-om-te-weten-Inzameling

Snel starten

Wil je snel starten met Jewel Inzameling? Dat kan. We ontwikkelen onze software op zo’n manier dat de implementatiefase zo kort mogelijk is. Daarom kunnen de chauffeurs binnen enkele weken al op pad!

quick-start-Jewel-software-Inzameling-productpage

Hulp van een expert

We leveren niet alleen software, maar ook service. Een expert uit ons team komt daarom langs op locatie om de opstart van Jewel Huis-aan-Huis in goede banen te leiden. De expert denkt mee over de inrichting van de webapplicatie en maakt je team wegwijs in het systeem.  

expert-inzameling-productpages

Afbeelding planner-1

Productsheet: Jewel Inzameling


Benieuwd naar alle functies van de Jewel Inzameling app? Vul je je gegevens in en ontvang de productsheet in je mailbox. 

Download de productsheet