contact-jewel

Customer Support Consultant

Ben jij servicegericht en dienstverlenend ingesteld en zoek je een baan waarin je kunt doorgroeien? Dan zijn Sebastiaan en Anne op zoek naar jou als nieuwe collega!

Support vacature website

Vacature: Customer Support Consultant

Wat doet Jewel

Jewel is een snelgroeiende scale-up die software ontwikkelt op het gebied van Afvalinzameling, Gladheidbestrijding en Beheer Openbare Ruimte (BOR). Wij willen met de nieuwste technologie klanten helpen om hun werk beter én met meer plezier te doen.

Met ons team van 15 medewerkers hebben we een goede reputatie opgebouwd in de Nederlandse markt van afval & reinigingsbedrijven, gemeenten en aannemers. Wij kennen onze klanten vaak persoonlijk, en gaan voor een Support ervaring waar Coolblue niet aan kan tippen!

Wat ga je doen 

Als Customer Support Consultant krijg je eerst een inwerkperiode waarin je onze software leert kennen als je broekzak. Je leert onder begeleiding hoe je de vragen van klanten kan beantwoorden met daarin de juiste tone-of-voice. Omdat deze vragen vaak heel verschillend zijn is HBO werk- en denkniveau belangrijk, zodat je zelfstandig onze klanten kunt helpen.

Het klantcontact verloopt per e-mail en telefonisch, het is dus belangrijk dat je klantgericht en proactief bent in het leveren van nét even dat beetje extra service. Je wordt regelmatig uitgedaagd om ook zelf ideeën en verbeteringen aan te dragen. Je zal een grote invloed hebben op hoe succesvol onze klanten met onze software werken!

Hoe kan ik doorgroeien

Wij gaan in de komende jaren internationaal verder groeien. Hiervoor hebben we productmanagers en salesmedewerkers nodig die weten waar ze het over hebben en die we zelfstandig kunnen laten werken. Hoe mooi zou het zijn als jij na een aantal jaren één van deze functies zou kunnen vervullen!

Wat breng jij

 • Je bent een enthousiaste, behulpzame, leergierige en flexibele persoonlijkheid die het leuk vindt om de zaken goed op orde te hebben 
 • Je beoordeelt ondersteuningsvragen van klanten en analyseert eerst wat het onderliggende probleem is voordat je een oplossing aandraagt 
 • Je hebt affiniteit met software en digitalisering 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal 
 • Beheersing van Engels, Duits en/of Frans is een pré
 • Relevante en aansprekende werkervaring is een pré
 • Je bent woonachtig op maximaal een half uur reistijd van Wageningen  

 Wat bieden wij jou

 • Wij geloven dat de beste resultaten geboekt worden in een informele, open en collegiale sfeer; onze kernwaarden Ambitie en Integriteit spelen daarbij een belangrijke rol.
 • Een functie waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan onze groeiambities.
 • Je komt te werken in een innovatieve organisatie die de wereld wil veroveren!
 • Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, laptop en smartphone. Wij starten met een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Dienstverband 32-40 uur.
 • Standplaats Wageningen, mogelijkheid tot thuiswerken.

Enthousiast geworden?

Mail je CV of een link naar je LinkedIn-pagina met een korte motivatie naar sebastiaan@jewel.eu en Sebastiaan neemt contact met je op!

Solliciteer direct

Eerst weten wie we zijn?


Bekijk onze team pagina.
Leer Jewel kennen