contact-jewel

Customer Support Medewerker

Ter uitbreiding van onze afdeling Support zijn we op zoek naar een Customer Support Medewerker. Ben jij servicegericht en dienstverlenend ingesteld en houd je van een informele en collegiale sfeer? Kijk dan snel verder!

Support vacature website

Vacature: Customer Support medewerker

Wij zijn Jewel!

Jewel is een snelgroeiende scale-up die webapplicaties en apps ontwikkelt op het gebied van Afvalinzameling, Gladheidbestrijding en Beheer Openbare Ruimte (BOR). Deze software helpt onze klanten om snel in te spelen op veranderingen en grip te houden op hun operatie.

Met ons team van 15 medewerkers hebben we een goede reputatie opgebouwd in de Nederlandse markt van afval & reinigingsbedrijven, gemeenten en aannemers. Wij kennen onze klanten vaak persoonlijk, en vinden het belangrijk dat we gebruikers snel verder helpen als ze tegen problemen aanlopen.

Dit is wat je gaat doen 

Als medewerker Customer Support beantwoord je per e-mail en telefonisch allerlei klantvragen over de softwareproducten en diensten van Jewel. Je bent klantgericht en proactief in het leveren van nét even dat beetje extra service. Daarnaast zorg je voor een goede verwerking van de klantmeldingen in de softwaretool Jira Service Desk. Je hebt nauw contact met je twee Customer Support collega’s waarmee je ideeën, verbeteringen en blokkerende zaken bespreekt. Je zal een grote invloed hebben op hoe succesvol onze klanten met onze software werken!

Wat breng jij?


  • Je bent een enthousiaste, behulpzame, leergierige en flexibele persoonlijkheid die het leuk vindt om de zaken goed op orde te hebben 
  • Je hebt graag contact met klanten via alle gewenste kanalen (zoals telefoon, social, e-mail, chat) en gaat ver om klanten tevreden te maken 
  • Je beoordeelt ondersteuningsvragen van klanten en analyseert eerst wat het onderliggende probleem is voordat je een oplossing aandraagt 
  • Je hebt affiniteit met software en digitalisering 
  • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal 
  • Beheersing van Engels, Duits en/of Frans is een pré 
  • Relevante en aansprekende werkervaring is een pré  
  • Je bent woonachtig op maximaal een half uur reistijd van Wageningen  

 Wat bieden wij jou?

Een functie waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan onze groeiambities. In een innovatieve organisatie die de wereld wil veroveren! Wij geloven dat de beste resultaten geboekt worden in een informele, open en collegiale sfeer; onze kernwaarden Ambitie en Integriteit spelen daarbij een belangrijke rol. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, laptop en smartphone. Wij starten met een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Dienstverband 32 uur. Standplaats Wageningen.

Enthousiast geworden?

Mail je CV of een link naar je LinkedIn-pagina met een korte motivatie naar sebastiaan@jewel.eu en Sebastiaan neemt contact met je op!

Solliciteer direct

Eerst weten wie we zijn?


Bekijk onze team pagina.
Leer Jewel kennen