Jewel LinkedIn omslag3

Sales & Marketing Specialist

Vacature Afvalinzameling en Reiniging

Heb je ervaring in Sales en werk je graag met de nieuwste technologie?
Dan zijn wij naar jou op zoek!

Bij Jewel maken we SaaS-oplossingen voor uitvoerende organisaties. We willen je graag de kans bieden om, samen met de rest van ons team, nieuwe wegen te gaan bewandelen en de wereld te veroveren!

statistiek huis aan huis hoofdgebied zijlader

Vacature: Sales & Marketing Specialist
sector Afvalinzameling & Reiniging

Wat verwachten we van je?

 • Je bent ondernemend, enthousiast en leergierig

 • Je wil groeien en dat liefst samen met een team

 • Je hebt een aantal jaren ervaring binnen de wereld van Afvalinzameling & Reiniging

 • Ervaring in Sales, waarbij ervaring met moderne (online) Sales & Marketingtechnieken zoals lead generation en remote sales een pré is

 • In staat om salesproces te ontwerpen en te optimaliseren

 • Resultaatsgericht, gewend om op basis van KPI’s te werken

 • Affiniteit met ICT, aan te tonen door huidige gebruik van tools (CRM, MAS, videoconferencing)

 • Goede beheersing van de Engelse taal

 • Opleiding afgerond op HBO niveau

 • Woonachtig in Midden-Nederland

  We hebben de nodige tools en processen voor onze marketing en sales inspanningen, maar zijn benieuwd naar jouw aanpak en geven je veel vrijheid om daarmee aan de slag te gaan.Wat ga je doen?

Onze filosofie is dat we met het hele team vooral klanten succesvol willen maken. Sales heeft daarbij een hoofdrol. We richten ons op organisaties waarvoor onze producten echt een probleem oplossen, en deze helpen we vervolgens met het doen van de juiste aankoop. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk, maar dat is zeker niet beperkt tot bezoeken op locatie. Liever willen we effectief met onze tijd omgaan en gebruiken we andere opties zoals bijvoorbeeld video conferences.

Als Sales & Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor het gehele salesproces binnen de productgroepen Inzameling en Gladheidbestrijding: Prospecting, Online lead generation, Qualifying, Nurturing MQL’s, online demo’s, proposals and closing. In eerste instantie vooral in Nederland, maar op termijn ook in andere Europese landen.

Samen met de CEO werk je continu aan de inrichting en verbetering van ons salesproces. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van onze huidige “Sales-tools”, zoals het CRM-systeem en Hubspot. Je doet daarnaast proactief voorstellen voor gebruik van nieuwe tools, en volgt trainingen om het maximale uit die tools te halen.

Wat doet Jewel?

Jewel is een snelgroeiende organisatie die SaaS-applicaties ontwikkelt en op de markt brengt voor hele praktische bedrijfstakken: Inzameling Afval & Grondstoffen, Beheer Openbare Ruimte (BOR), en Gladheidbestrijding.

Met ons team van 20 medewerkers hebben we een goede reputatie opgebouwd in de Nederlandse markt van afval & reinigingsbedrijven, gemeenten en groenvoorzieners. Wij kennen onze klanten vaak persoonlijk, en vinden het belangrijk dat we gebruikers actief helpen om succesvol te zijn met onze software.

 Wat bieden wij jou?

Wij geloven dat de beste resultaten geboekt worden in een informele, open en collegiale sfeer; onze kernwaarden Ambitie en Integriteit spelen daarbij een belangrijke rol.

Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, laptop en smartphone. Wij starten met een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Ambitie en het boeken van resultaten worden beloond.

Dienstverband 32-40 uur. Standplaats Wageningen

Enthousiast geworden?

Mail dan jouw CV en een korte motivatiebrief aan ocijffers@jewel.eu t.a.v. Onno Cijffers.  

Eerst weten wie we zijn?


Bekijk onze team pagina.
Leer Jewel kennen