Jewel LinkedIn omslag2

Sales & Marketing specialist

Vacature Beheer Openbare Ruimte

Denk jij ook dat er in de Groenvoorziening/Beheer Openbare Ruimte fantastische kansen liggen voor digitalisering? Kom je uit deze wereld, heb je ervaring in Sales en een grenzeloze ambitie? 

Dan zijn wij naar jou op zoek!

Bij Jewel maken we SaaS-oplossingen voor uitvoerende organisaties. We willen je graag de kans bieden om, samen met de rest van ons team, nieuwe wegen te gaan bewandelen
en de wereld te veroveren!

Klik op deze afbeelding en laat je inspireren!

Vacature: Sales & Marketing Specialist
sector BOR/Groenvoorziening

Wat verwachten we van je?

 

  • Een aantal jaren ervaring in een uitvoerende organisatie binnen het domein van BOR/groenvoorziening is vereist

  • Ervaring in Sales, waarbij ervaring met moderne (online) sales&marketingtechnieken zoals lead generation en remote sales een pré is

  • In staat om salesproces te ontwerpen en te optimaliseren

  • Resultaatsgericht, gewend om op basis van KPI’s te werken

  • Affiniteit met ICT, aan te tonen door huidige gebruik van tools (CRM, MAS, videoconferencing)

  • Engels vloeiend, Frans en Duits is pré

  • Opleiding afgerond op HBO/WO niveau

  • Woonachtig in Midden-Nederland


Wat ga je doen?

Onze filosofie is dat we vanuit Sales vooral klanten succesvol moeten maken. We richten ons dus op organisaties waarvoor onze producten echt een probleem oplossen, en deze helpen we vervolgens met het doen van de juiste aankoop. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk, hiervoor gebruiken we moderne tools zoals video conferencing.

Als Sales & Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor het gehele salesproces binnen de productgroep BOR: Prospecting, Online lead generation, Qualifying, Nurturing MQL’s, online demo’s, proposals and closing. In eerste instantie vooral in Nederland, maar dit zal steeds meer verschuiven naar andere Europese landen.

Samen met de CEO werk je continu aan de inrichting en verbetering van ons salesproces. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van onze huidige “Sales-tools”, zoals het CRM-systeem en Hubspot. Je doet daarnaast proactief voorstellen voor gebruik van nieuwe tools, en volgt trainingen om het maximale uit die tools te halen.

 

Wat doet Jewel?

Jewel is een snelgroeiende organisatie die SaaS-applicaties ontwikkelt en op de markt brengt voor hele praktische bedrijfstakken: Beheer Openbare Ruimte (BOR), Inzameling Afval&Grondstoffen en Gladheidbestrijding.

Met ons team van 20 medewerkers hebben we een goede reputatie opgebouwd in de Nederlandse markt van gemeenten, groenvoorzieners en afval & reinigingsbedrijven. Wij kennen onze klanten vaak persoonlijk, en vinden het belangrijk dat we gebruikers actief helpen om succesvol te zijn met onze software.

 

 Wat bieden wij jou?

Een functie waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan onze groeiambities. In een innovatieve organisatie die de wereld wil veroveren!

Wij geloven dat de beste resultaten geboekt worden in een informele, open en collegiale sfeer; onze kernwaarden Ambitie en Integriteit spelen daarbij een belangrijke rol.

Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, laptop en smartphone. Wij starten met een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Ambitie en het boeken van resultaten worden beloond.

Dienstverband 32-40 uur. Standplaats Wageningen

Enthousiast geworden?

Mail dan jouw CV en een korte motivatiebrief ocijffers@jewel.eu t.a.v. Onno Cijffers 

Eerst weten wie we zijn?


Bekijk onze team pagina.
Leer Jewel kennen